Plein 38, 1861 JZ Bergen
OpmaatHarmonieorkest

Harmonieorkest

Ontdek de Magie van Muziek: Speel mee met het Harmonieorkest van Bergens Harmonie!

Bergens Harmonie is een muziekvereniging gevestigd in Bergen, een plaats in de provincie Noord-Holland in Nederland. Deze harmonie is actief in het bevorderen van muzikale activiteiten en het bieden van muzikale mogelijkheden voor mensen in de gemeente Bergen en omgeving.

Net als veel andere harmonieën richt Bergens Harmonie zich op het samenbrengen van muzikanten van verschillende leeftijden en vaardigheidsniveaus. De vereniging biedt repetities en concerten aan, waarbij verschillende muziekstijlen en genres verkend worden.

Zo heeft Bergens Harmonie een repertoire dat varieert van klassieke muziek tot populaire stukken en treedt op bij lokale evenementen, concerten en festiviteiten in Bergen en nabijgelegen gebieden.

Het is altijd een goed idee om rechtstreeks of via email contact op te nemen met Bergens Harmonie voor actuele informatie over lidmaatschap, evenementen en andere activiteiten die aangeboden worden.

Bergens Harmonie

Plein 38, 1861 JZ Bergen