Plein 38, 1861 JZ Bergen
OpmaatHuur gebouw

Huur gebouw

Agenda bezetting Harmoniegebouw

Onderstaand verdere informatie over huurprijzen, adres en bereikbaarheid

De prijs voor het huren van het Harmoniegebouw is € 18 euro per uur en € 40 euro voor een halve dag.  Wilt U het Harmoniegebouw huren, dan  kunt u  contact opnemen met Renate Wokke, via het algemene emailadres info@bergensharmonie.nl

Nadat u gebruik heeft gemaakt van ons Harmoniegebouw, mogen wij verwachten dat u de ruimte op tijd en netjes opgeruimd (en schoongemaakt indien noodzakelijk!!) achter laat. De keuken eveneens netjes, schoon en droog achter laat. Tevens alle elektrische apparaten controleren dat deze op hun EIGEN plaats staan en bij vertrek volledig uit staan. Dit is wel zo prettig voor de volgende huurder.

Plein 38, 1861 JZ Bergen, Noord-Holland

De lokatie van het gebouw is middenin ons mooie dorp Bergen.

Het gebouw van alle gemakken voorzien. Toiletten, keuken, spiegelwand, tafels, stoelen en opslagruimte. Als u vragen heeft of het harmoniegebouw ook voor uw activiteit geschikt is, kunt u dit bij Renate Wokke nagaan.

Voor bereikbaarheid met het openbaarvervoer: Er zijn bushaltes (bijna) voor de deur. Check bij de vervoerder over regelmaat en tijden van vervoer.

Voor bereikbaarheid met eigen vervoer, volgt u de bordjes Bergen Centrum. Het Harmonie gebouw bevindt zich tussen de brandweer garage en de supermarkt. Er is voor een aantal auto’s een mogelijheid tot parkeren op ons eigen terrein. U dient dit wel van te voren te bespreken, zodat u de sleutel hiervoor in ontvangst kunt nemen.

Bergens Harmonie

Plein 38, 1861 JZ Bergen

Copyright © Bergens Harmonie | Alle rechten voorbehouden