Plein 38, 1861 JZ Bergen
OpmaatHuur gebouw

Huur gebouw

Agenda bezetting Harmoniegebouw

Informatie over verhuur Harmoniegebouw

Hierbij ontvangt u informatie over de huurprijzen, het adres en de bereikbaarheid van het Harmoniegebouw.

Huurprijs
De huurprijs van het Harmoniegebouw bedraagt €18 per uur en €40 voor een halve dag. Indien u interesse heeft in de huur van het Harmoniegebouw (zie beschikbaarheid in de agenda hiernaast), kunt u contact opnemen met Renate Wokke via ons algemene e-mailadres: info@bergensharmonie.nl.

Wij verwachten dat alle huurders het Harmoniegebouw tijdig, opgeruimd en indien nodig schoongemaakt achterlaten. Dit geldt ook voor de keuken, die netjes, schoon en droog dient te worden achtergelaten. Gelieve tevens te controleren of alle elektrische apparaten na gebruik op de juiste plaats staan en volledig uitgeschakeld zijn. Dit bevordert een aangename ervaring voor de volgende huurder.

Locatie en Voorzieningen van het Harmoniegebouw

Het Harmoniegebouw is centraal gelegen in Bergen, adres: Plein 38, 1861 JZ Bergen (NH). Het gebouw is uitgerust met moderne faciliteiten waaronder toiletten, een keuken, een spiegelwand, tafels, stoelen en voldoende opslagruimte. Mocht u specifieke vragen hebben over de geschiktheid van het Harmoniegebouw voor uw activiteit, kunt u contact opnemen met Renate Wokke.

Bereikbaarheid

Openbaar Vervoer: Het Harmoniegebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er bevinden zich bushaltes nabij de ingang. Wij adviseren u om de website van de lokale vervoerder te raadplegen voor de actuele dienstregeling.

Eigen Vervoer: Voor toegang met eigen vervoer volgt u de bewegwijzering naar Bergen Centrum. Het Harmoniegebouw is gesitueerd tussen de brandweerkazerne en de supermarkt. Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op ons eigen terrein. Wij verzoeken u om vooraf contact op te nemen voor het reserveren van een parkeerplaats en het regelen van een sleutel.

Bergens Harmonie

Plein 38, 1861 JZ Bergen

Copyright © Bergens Harmonie | Alle rechten voorbehouden