Plein 38, 1861 JZ Bergen
OpmaatHarmonie Kids

Harmonie Kids

Welkom bij Harmonie Kids: Ontdek de Magie van Muziek!

Heeft uw kind altijd al interesse gehad in muziek en wil hij of zij de wereld van het muziek maken ontdekken? Dan is ons nieuwe project, Harmonie Kids, perfect voor hen! Dit unieke muziekprogramma is speciaal ontworpen voor kinderen van 7 tot 12 jaar en biedt een fantastische gelegenheid om op een leuke en interactieve manier kennis te maken met muziek.

Wat is Harmonie Kids?

In een serie van 8 boeiende en leerzame muzieklessen worden kinderen meegenomen op een muzikale reis. Ze leren de basis van het noten lezen, blazen op de blokfluit, en maken kennis met diverse instrumenten uit het harmonieorkest en daarbuiten. De lessen vinden plaats op donderdagmiddag van 16:00 tot 16:45 uur in het harmoniegebouw in het hart van Bergen.

Wat kunt u en uw kind verwachten?

• Leeftijd: Geschikt voor kinderen van 7 tot 12 jaar
    • Duur: 8 muzieklessen startend op donderdag 26 september
  • Inhoud:
  • Basis noten lezen
  • Blokfluit spelen
  • Kennismaking met harmonieorkest-instrumenten en meer,
  • Kosten: € 75
  • Afsluiting: Een schitterend concert waar de kinderen samen met de harmonie zullen optreden

Een geweldige afsluiting

Als kers op de taart sluiten we dit muzikale avontuur af met een fantastisch concert. Tijdens dit concert krijgen de kinderen de kans om alles wat ze geleerd hebben te laten horen aan familie en vrienden, door samen met de harmonie op te treden. Het is een onvergetelijke ervaring die zeker voor trotse momenten zal zorgen!

Over de Bergens Harmonie

De Bergens Harmonie heeft een rijke geschiedenis van 125 jaar en levert een waardevolle culturele bijdrage aan de gemeenschap van Bergen. Het harmonieorkest staat bekend om zijn warme sfeer en zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap.

Inschrijven en meer informatie

Geef uw kind de kans om zijn of haar muzikale talenten te ontdekken en te ontwikkelen in een leuke en stimulerende omgeving. Schrijf ze vandaag nog in voor Harmonie Kids! Voor meer informatie en inschrijving kunt u contact opnemen via info@bergensharmonie.nl.

Laat uw kind deel uitmaken van deze muzikale reis en ontdek de magie van muziek met Harmonie Kids!

Bergens Harmonie

Plein 38, 1861 JZ Bergen