Plein 38, 1861 JZ Bergen
OpmaatKlein Orkest

Klein Orkest

Herontdek de Magie van Muziek: Doe Mee met Het Klein Orkest van Bergens Harmonie!

Ben jij ooit begonnen aan een muzikaal avontuur en heb je er ontzettend veel plezier aan beleefd? Ook al is het jaren geleden dat je voor het laatst je instrument hebt vastgehouden, je zult verrast zijn hoe het nog steeds in je spiergeheugen zit wanneer je het weer oppakt. Heb je er ooit over nagedacht om weer muziek te maken en zou je het leuk vinden om dit samen met anderen te doen?

Het Klein Orkest van Bergens Harmonie biedt de perfecte oplossing voor jou! Ons dagorkest repeteert op donderdagmiddag van half twee tot half vier in het harmoniegebouw aan het Plein in Bergen. Onder leiding van dirigent Saskia Bos, creëren we een ontspannen sfeer waarin muzikanten van alle niveaus van harte welkom zijn.

Of je nu klarinet, hobo, dwarsfluit, trompet, hoorn, saxofoon, trombone, euphonium, tuba, slagwerk, cello of contrabas speelt – wij willen jou erbij hebben! We zijn op zoek naar enthousiaste muzikanten die het plezier van het spelen willen herontdekken. Onze repetities omvatten toegankelijke muziekgenres, van klassiek tot pop, en we treden op bij diverse gelegenheden, zoals bij verzorgingstehuizen en verschillende evenementen zoals bijv. de avondvierdaagse.

Op 25 januari houden we een open repetitie waar je van harte welkom bent om mee te doen. We hebben zelfs nog onbespeelde instrumenten liggen voor diegenen die erover nadenken om weer te beginnen. Voel je vrij om langs te komen, je eigen instrument mee te nemen, en meteen mee te spelen als je dat wilt!

Wil je komen en/of een instrument lenen? Meld je dan aan via info@bergensharmonie.nl. Kom samen spelen en herontdek de vreugde van het maken van muziek!

Info over de dirigent van het Klein Orkest Saskia Bos.

Bergens Harmonie

Plein 38, 1861 JZ Bergen

Copyright © Bergens Harmonie | Alle rechten voorbehouden